Tag: Зелена револуција

Home » Зелена револуција
Марш за чист воздух – Зелена револуција
November 29, 2019June 22, 2022
Post

Марш за чист воздух – Зелена револуција

Триесет здруженија и активистички групи од цела Македонија застанаа зад барањата собрани во т.н. „Зелена книга“ кои се повод за Маршот за чист воздух – Зелена револуција што ќе се одржи денес, 29.11.2019 г., а ќе почне во 17 ч. пред Министерството за животна средина и пред Влада ќе биде во 18 ч. Ние, активистите,...